2015. július 14., kedd

1.rész: Véletlen alkohol fogyaztás, vagy nem véletlen ?

- Szia Klarissa!!Na végre, azt hittem hogy már nem is jössz.
- Sziasztok! Tudom Brigit de anyuék ismét veszekszenek. Alig engedtek el...Ma átkozottul sokat kell igyunk ugye tudjátok? Szóval induljunk, mit álltok itt mint valami fatökűek? Irány a klub.
Klarissa észre sem vette hogy egész végig egy sötét ruhába öltözött alak figyeli.

- Uhhhh... azt hiszem túl sokat ittam. Jajj...és még csuklom is. Hoppáá azt hiszem anyuék alszanak...hamar besurranok és már alszom is.(Mire nagy nyikorgással nyílik az ajtó és anyu áll élő nagyságban előttem.)(-basszus....most lebuktam...remek 100 évnyi szobafogság vár rám és még 100 év takarítás.)
-Hogy nézel ki Klary? Te ittál? Azonnal indulj a szobádba amíg apád fel nem ébred. Holnap majd beszélünk.

- ÁÁúúú...fáj a fejem és azt hiszem olyan szemeim vannak mint a fagyasztott halnak. Remek most aztán tényleg jól elbasztam mindent. Ha szabad ilyet mondani akkor most épp leszarom, hogy anyám mit mond, gondol, tesz. Legkevésbé az izgat a legjobban. (Kilopóztam az ajtón és örömmel jöttem rá, hogy ma anyám dolgozik és apám sincs itthon. ) - juhú enyém a lakás és alhatok mondjuk még vagy 2 órát és a kutyát sem érdekli hogy éleke vagy éppen nem.
Hoppácska telefon.
- Szia Klary !!! 
- Szia Brigit...Légy olyan szives és ne ordítsál a fülembe mert szét robban a fejem így ni: Phufffff.(Azért el kell ismerni hogy Brigitnek nagyon erős hangszálai vannak. Ha lenne szuper képessége biztosan ez lenne az.)
- Ohh bocsi ne haragudj. Tudod menyire túlbuzgó tudok lenni néha. Na szóval az a lényeg, hogy azt akarom mondani.....(Két perc várakozás után folytatja lelkes beszédét.) Össze jöttem Tylarel.( Tudni kell Tylarről, hogy 190 cm , napbarnított, szőke haj, keskeny csípő és iszonyúan jó stílus.)
- Ne már...és mikor? Hogyan? Aztán vagy fél órán át azt hallgattam hogy Tylar milyen nagyszerű pasi. Egész nap eltöltöttem az időmet azzal hogy csillogjon a ház. Majd megjött apám tök részegen. Később anyám is megérkezett ez mér vagy úgy este 9 kor lehetett mire apám mormolta a saját kis nyomorúságos élete történetet. Anyámmal meg próbáltuk nem meghallani.
?

2015. július 13., hétfő

Bemutatkozás

         Sziasztok!
     Ezt a blogot azoknak hoztam létre akik szeretnek képzeletben utazni. Sokan közületek azt gondolnák, hogy valamiféle unalmas földrajzi leírásokat tartalmaz.Közlöm, hogy nem erről van szó. Ezek a történetek egy lányhoz fűződnek. Ha szeretnéd nyomon követni akkor csak annyit kell tenned, hogy várod a részeket.
        
Üdv. Bibúú!!